Devloper123's Forums

Welcome to

Dev123's pic

's forums!

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-05-09 02:54:28

ahgrug
New Dev
Registered: 2018-05-09
Posts: 3
Dev Dollars: 9
Bank: 0

adidas superstar wit

https://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2017/08/adidas-eqt-support-93-17-white-navy-blue-BZ0592.jpg


De Superstar 80s van adidas schoenen hadden een minimalistisch moment met nieuwe duizendjarige roze herhalingen, maar Three Stripes is terug met een kleurenuitbarsting op 'Tactile Rose'. Het bovenwerk is overwegend bedekt met rozenleer, inclusief de tong en achterkant - de neuskap, echter , is gemaakt van metaal om harde stemmingen op te krikken. Alles zit boven een opgeruimde witte tussenzool.


Na het uitbrengen van een hele reeks roze en roze adidas schoenen sale, mengt adidas Originals zich met een nieuw aanbod in een frisse tint van "Tactile Green." Het silhouet van de jaren 80 wordt bijgewerkt met een geperforeerd leren bovenwerk, in contrast met zwarte panelen op de hiellip en de merknaam Three Stripes aan de zijkant. Compleet met tonale veters en een dikke witte tussenzool die de iconische schelpneus aanvult, krijgt de sneaker een extra vorstelijke touch met metallic gouden accenten op de hiel en de tong.


Onlangs te zien in de kleurencombinatie White en Black, krijgen we nu een ander adidas superstar-decon dat klaar is voor de zomer. Deze versie van de klassieke schelpneep bestaat uit een leren leder uit één stuk voor een schone esthetiek. Toevoegen aan de cleane look van de sneaker is laser-etsen op de schelpteen en de branding met drie strepen op de zijpanelen. Dit paar wordt geleverd in Vintage White met grijze details op de tong / hiel en een lichtroze / oranje rubberen zooleenheid. Wat vind je van deze Vintage White colorway van de adidas Superstar 80s Decon?


Adidas blijft verschillende manieren vinden om dingen op te fleuren als het gaat om de Superstar, zoals we onlangs een nieuw paar zagen met kurkdetails op de teen. Nu kijken we naar een adidas superstar wit die wordt geleverd onder een Vapor Steel (groenblauw) helemaal door de bovenkant. Wat dit paar onderscheidt van anderen is het feit dat het bovenwerk is gemaakt van een slangenleer gestructureerd leer. Witte detaillering, die als een contrast dient, wordt vervolgens gezien op de driestrepen-branding, hiellip, schaalteen en de rubberen tussenzool.


http://www.damesbedoor.com/

Offline

 

2018-05-09 02:54:28

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting