Devloper123's Forums

Welcome to

Dev123's pic

's forums!

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-11-29 02:26:58

yaya2017
Devloper Pro
Registered: 2017-08-22
Posts: 521
Dev Dollars: 1,563
Bank: 0

nen genegeerd werden. Het opnieuw opbou

Adidas en Nike nemen elk hits naar hun Nike Air Vapormax Womens merken in het kielzog van controverses, maar hun verschillende reacties kunnen de ene slechter maken dan de andere, volgens een Nike Air Max Vision Womens rapport van de Consumer Perception onderzoeksdienst YouGov BrandIndex gemaild naar Retail DiveComments over slavernij als een keuze en Adidas Ultra Boost Womens ondersteuning voor President Donald Trump van Kanye West, wiens populaire Yeezy-lijn Adidas heeft versterkt, levert volgens het rapport een hit op voor Adidas ZX 750 Mujer het merk. Eind april zei 29% van de volwassenen van 18 jaar en ouder dat ze zouden overwegen om Adidas te kopen de volgende keer dat ze aan het winkelen waren voor kleding of schoenen, maar dat is gedaald tot 23%, een laagterecord van een jaar, evenals de consumentenperceptie van het merk niveaus, YouGov  gezegd. Ondertussen, Nike's perceptie van de consument houdt tegen een reeks van rapporten over een giftige werkomgeving  voor vrouwen en een uittocht van topbestuurders, volgens het rapport. In vergelijking met voorgaande jaren is de waarnemingskwestie  van Nike nog niet op het niveau van een complete crisis gekomen,

YouGov zei. Nike bracht het grootste deel van het afgelopen jaar met Nike Air VaporMax Mujer lagere perceptieniveaus door. Maar iets meer dan een derde (35%) zegt te overwegen om Nike te kopen, het laagste niveau in 11 maanden. Een petitie Nike Air Presto Herren op de site Care2 waarin Adidas wordt gevraagd de samenwerking met West te schrappen "en de wereld te vertellen dat ze niets willen doen met iedereen die gelooft dat miljoenen Afrikanen ervoor kozen om 400 jaar lang de velden in gevangenschap te zwoegen "heeft meer dan 25,304 handtekeningen verzameld, goed op weg naar zijn 30.000 doel. Maar, merkt YouGov op, de bestuurders van Adidas zijn tot nu toe stil gebleven over de controverse. Nike Air Max Thea Femme Het vertrek van het Westen is onwaarschijnlijk. De Duitse sportkledinggigant kondigde vorig jaar een uitbreiding aan van www.annasantander.es zijn relatie met het muziek- en mode-icoon en zei dat het zich ontwikkelt tot een Yeezy-merkentiteit die schoeisel, kleding en accessoires Nike Air Max 95 Mujer voor alle geslachten over straat en sport cre?ert. Maar dat betekent niet dat de passiviteit van het bedrijf helpt. "Hoewel Adidas het www.andrewjoslin.co.uk contract van West niet mag opzeggen, is stilte en ontkenning niet altijd een goede perceptiestrategie gebleken", schreef YouGov.

Daarentegen verontschuldigde Nike CEO Mark Parker zich voor de bedrijfscultuur en beloofde verbeteringen, die begonnen waren met de opmars van verschillende leidinggevenden, waaronder vrouwen, vermoedelijk in een verlangen om actie te ondernemen na het bewijs dat veel klachten aan menselijke hulpbronnen genegeerd  werden. Het opnieuw opbouwen van merkvertrouwen in de nasleep van dergelijke spraakmakende problemen is niet eenvoudig, maar Nike Air Force 1 Donne het is belangrijk om merkintegriteit op lange termijn en klantenloyaliteit te behouden. Reageren op de hielen van de berichtgeving Nike Air Max 270 Damen van de pers loopt het risico om over te komen als niet authentiek, maar als een tactiek kan het beter zijn dan niet actie te ondernemen als www.thomaspolly.fr/ de merk scores van Nike en Adidas een indicatie zijn. Consistente actie en inzet van topmanagers en human resources-afdelingen is vereist om problemen aan te pakken voordat ze tot gevaarlijke niveaus stijgen. Kobe Bryant speelde zijn laatste NBA-wedstrijd twee jaar geleden vandaag en ging uit met een knaller, scoorde 60 punten (op 50 schoten) als hij bood de NBA definitief afscheid. Die dag werd rond de competitie gevierd als de inagurale "Mamba-dag"  - de nieuwste in Nike's groeiende lijst van gefabriceerde consumentenvakanties.

Offline

 

2018-11-29 02:26:58

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting