Devloper123's Forums

Welcome to

Dev123's pic

's forums!

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-02-10 02:00:07

gmngnf
New Dev
Registered: 2018-02-10
Posts: 2
Dev Dollars: 6
Bank: 0

adidas iniki runner sort

http://blog.branch309.co.uk/wp-content/uploads/2017/03/adidas-iniki-purple-2.jpg

Adidas vinder på adidas sko tilbud Swoosh med hensyn til at dominere sneaker scenen. En overflod af løbere, trænere og basketballsko har bidraget til udviklingen af de tre striber. Et af mærkeets nyere silhuetter har nået hidtil usete niveauer af popularitet. Adidas Iniki Runner er nemt en af de hotteste sneakers på markedet i dag. I løbet af de seneste måneder har de været tilgængelige i en lang række farveveje.

Lige siden introduktionen af adidas sko dame udsalg i 2015, efterfulgt af den feberiske clamoring for Kanye Wests Yeezy Boosts kort tid efter, har sko udstyret med adidas 'Boost-teknologi været en varm vare blandt både samlere og stilikoner.

Trods måske ikke at have så iøjnefaldende design som en af de to ovennævnte, ligger skønheden i adidas sko mænd tilbud i sin enkelhed. Med en glat suede og neopren øvre bringer det tilbage de nostalgiske vibes af Adidas 'elskede Gazelles. Varemærket Boosted mellemsål er også rent færdigt med en velsmagende gummi bund. Som jeg sagde fint og simpelt, men lige så rent!

Som du kan se fra billederne, ser Inikis-kanalen adidas iniki runner sort som den klassiske 70'er kører ud. Med detaljer som de perforerede tre striber, vintage suede og deconstructed hæl cap er der stærke retro vibes, der perfekt supplerer de moderne funktioner.

http://www.kicksonhe.com/

Offline

 

2018-02-10 02:00:07

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting