Devloper123's Forums

Welcome to

Dev123's pic

's forums!

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-11-20 02:49:11

zxcaergjk
New Dev
Registered: 2017-11-20
Posts: 2
Dev Dollars: 6
Bank: 0

adidas Schoenen

https://static.highsnobiety.com/wp-content/uploads/2015/12/17193647/adidas-stan-smith-all-white-00.jpg

Rond 1963 in de VS, maakt Adidas een nieuw soort sneakers. adidas Schoenen Wat is het specifieke aan hen? Ze zijn speciaal gemaakt voor tennisspelers. Na de professionele tennisspeler Robert Haillet. Nadat Haillet met tennis was gestopt, moesten ze een andere representatieve figuur voor hun schoenen vinden. Dit is het moment waarop Stan Smith, de mythische nummer 1 tennisspeler, de naam en het imago kreeg van de historisch beroemde sneakers (1978).

De BOOST-technologie is adidas Dames Schoenen gemaakt door partnerfabrikant BASF van Adidas en levert uitzonderlijke energie-terugkerende eigenschappen. In feite heeft BOOST vandaag het hoogste energierendement in schoeisel, en daarom zijn ze dat ook. Van kenmerkende basketbalschoenen tot technische hardloopschoenen en zelfs gemodificeerde klassiekers. Het nieuwste Adidas-model is de iconische Stan Smith-tennisschoen. De Adidas Stan Smith BOOST is nu verkrijgbaar en heeft een leren bovenwerk, geperforeerde 3-strepen, groene accenten en een BOOST middenzool over de volledige lengte. Je kunt deze sneakerhead tegenwoordig bij de witte school en het moderne wetenschapsmodel in wit of zwart kopen.

We wilden de aandacht van Originals adidas Heren sale 2017 trekken door ze schoon en subtiel te houden met nieuwe details die relevant zijn voor de trends van vandaag. Dit is hoe de Stan Smith Up (stijlnaam voor de wedge-versie van Stan) werd geboren. Omdat de originele Stan al een perfect ontwerp heeft, moeten we de vraag stellen. Het duidelijke antwoord dat we vonden was "ja". Maar we wisten dat we enkele zorgvuldige aanpassingen moesten maken. We wisten dat het alleen maar goed zou komen als we ervoor konden zorgen dat we het sterke en tijdloze klassieke recept van de originele klassieke sneaker van Stan Smith behouden.

adidas Originals brengt het Stan Smith ADIDAS STAN SMITH  Groen Suede Pack uit met twee geheel nieuwe kleurenschema's: Navy en Maroon. Deze modellen hebben een bovenwerk van su├Ęde met een leren hiellipje. Andere stijlelementen zijn metalen ogen, geperforeerde branding op zijpanelen, branding op de tong, hieltrekkoorden en een rubberen buitenzool.

http://www.nieuwemodellen.com/

Offline

 

2017-11-20 02:49:11

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting