Devloper123's Forums

Welcome to

Dev123's pic

's forums!

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Announcments
  •  » opende atletische kledingbedrijf in de Verenigde Staten.

#1 2018-09-13 02:55:54

yaya2017
Devloper Pro
Registered: 2017-08-22
Posts: 465
Dev Dollars: 1,395
Bank: 0

opende atletische kledingbedrijf in de Verenigde Staten.

Om niet achter te blijven, is 's werelds grootste bedrijf in sportkleding, Nike, begonnen met het  heroverwegen van de materialen die het gebruikt om schoenen te maken. Veel van zijn collecties zijn leer- of gebreid op basis van petroleum, maar een nieuw schoenmateriaal Nike Air Max 2017 Mujer heeft het gerecyclede leervezel ontwikkeld. Het heeft Flyleather aangeroepen en verbindt resten van huid die een Nike Air Max 95 Femme nieuw materiaal vormen. Dit vermindert verspilling in de eigen processen van Nike en maakt het ook zijn traditionele leerproduct duurzamer maakt. Het is volgens sommigen het 'laagste koolstofvoetafdrukmateriaal ooit', Nike Air Huarache Mujer maar voelt nog steeds als perfect premium leer. Duurzaam schoeisel heeft veel duidelijke voordelen . Het is een recyclinginitiatief waarmee het bedrijf kan opscheppen over zijn milieuvriendelijke  inspanningen en een manier om verspilling tegen te gaan. Maar het is ook een grote gok dat zo alle bedrijven in de toekomst schoenen gaan maken als de Nike Air Max 270 Womens traditionele petroleum-zware methoden worden veel te duur. Het is een glimp van een duurzame toekomst, waarbij sneakers gemaakt van oceaanplastic niet alleen www.viajesreinosa.es zullen worden beperkt tot speciale collecties. Ik bezocht de flagship stores van Nike en Adidas in New York City. De displays van Nike waren verwarrend en de winkel deed niet genoeg om de opvallende visuals te benadrukken die www.annasantander.es altijd al een van de sterke punten van het bedrijf waren. Adidas 'ontwerpinstincten waren veel beter en vonden een Adidas ZX Flux Dames aantal slimme manieren om klanten te laten communiceren met producten.

De rivaliteit tussen Nike en Adidas is al tientallen jaren een van de topverhalen in atletische kleding. Terwijl Nike Adidas ZX 750 Femme vaak grotere atleten voor sponsorschappen heeft aangeland, is Adidas de afgelopen jaren flink gestegen door te anticiperen op en antwoord te geven op de vraag Nike Air VaporMax Femme van klanten met stijlvolle, veelzijdige producten die logisch zijn voor lichaamsbeweging of dagelijks gebruik. Nu heroverweegt Nike de winkelbenadering Nike Roshe Run Womens in een poging om Adidas wist het in te halen als het best verkopende atletische kledingbedrijf in de Verenigde Staten. Ik bezocht de flagship stores van New York City voor Nike en Adidas op een donderdagmiddag en ik besefte waarom Nike in de problemen zou kunnen komen. Dit is wat ik zag. begon in Niketown op 5th Avenue. Terwijl Niketown Nike Air Presto Womens momenteel de vlaggenschipwinkel van Nike is in New York City, zal het dit voorjaar worden gesloten Adidas ZX 750 Femme voordat het in 2019 een paar blokken verderop verhuist. De veelgeprezen reclame- en tv-advertenties  van Nike hebben al lang de aandacht getrokken voor opvallende beelden. Op de eerste verdieping van Niketown werd die vaardigheid weerspiegeld door afbeeldingen in plaats van producten te markeren, waardoor opwinding ontstond voordat klanten zelfs merchandise zagen.

Het promootte ook een inclusieve, cultureel Adidas Superstar Womens relevante boodschap. Nike's reclamecampagne 'Gelijkheid' bevordert diversiteit en tolerantie. De meeste producten op de eerste verdieping zijn ge?nspireerd door die boodschap. De items in verband met de campagne "Gelijkheid" waren enkele van de beste die ik in de winkel zag. Helaas hebben de productdisplays (en veel van de producten zelf)  op de andere verdiepingen niet helemaal aan de hype voldaan. De winkel had geen consistente esthetiek en veel van de displays lieten Nike producten niet uitlichten - en soms zelfs niet. De glanzende zwarte achtergrond op dit scherm Nike Air Presto Womens vestigde de aandacht op de reflecterende kwaliteiten in plaats van op de schoenen. Basketbalschoenen hebben lang Nike was een van Nike's kenmerkende producten, maar Nike maakte een aantal verwarrende beslissingen met zijn basketbalschoenendisplays. Door een schoen  uit het midden midden in een netvrije basketbalrand te plaatsen, werd de schoenenlijn ontworpen voor LeBron James - misschien de meest herkenbare Amerikaanse atleet van Nike die niet met pensioen is - ziet er eerder goedkoop dan ambitieus uit.

Offline

 

2018-09-13 02:55:54

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Announcments
  •  » opende atletische kledingbedrijf in de Verenigde Staten.

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting