Devloper123's Forums

Welcome to

Dev123's pic

's forums!

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Announcments
  •  » ee schoenen kiezen die het best passen op de linker- en re

#1 2019-05-30 02:41:10

yaya2017
Devloper Pro
Registered: 2017-08-22
Posts: 560
Dev Dollars: 1,680
Bank: 0

ee schoenen kiezen die het best passen op de linker- en re

Maar numerieke dimensionering kan nog steeds onnauwkeurig  zijn - en is ongelooflijk verouderd. Het systeem voor schoenafmetingen is archa?sch, daterend uit de jaren 1330. Het is een beetje een stedelijke legende dat de regerende koning van Engeland in 1334 een paar schoenen op maat voor hem wilde laten maken.  En toen ze niet pasten, werd hij boos en besloot hij een standaard meetsysteem te maken, omdat er geen Nike Air Max 95 Mujer was. Volgens de legende waren drie barleycorns, of gerstkorrels, gelijk aan een inch. En zo werden 21 barleycorns gelijk aan een schoen van  maat 7. Snel vooruit naar 1925 en het Brannock-apparaat werd gemaakt. Dat was een poging Nike Air Presto Femme van Charles Brannock om de barleycorn-methode te perfectioneren door een breedtemeting toe te voegen. Weet je, dat (vreselijk oncomfortabele) zilveren, metalen blad waar je je voet in Nike Roshe Run Dámské schuift, rond kleine staven beweegt, om je schoenmaat te vinden? Diezelfde Nike Air Max TN Femme Brannock is nog steeds te vinden in de schoenenafdelingen van Macy, Foot Lockers  en DSW's in het hele land.

"Het was allemaal goedbedoeld en het had allemaal een goed doel," zei Bill Tippit, een technisch directeur bij Nike, over de Brannock. "We gebruiken Nike Air Max 720 Femme het nog steeds vandaag, maar het is echt het ding dat zojuist is vernietigd." Dan zijn er een Adidas ZX 850 Femme handvol up-start sneakermakers die op zoek zijn naar manieren om dit probleem op te lossen. Een in Brooklyn gevestigd bedrijf genaamd Atoms, dat Adidas Superstar Dámské zijn schoenen alleen aan mensen verkoopt via uitnodigingen, heeft zijn sneakers in kwartmaten Nike Air Vapormax Womens ontworpen en stuurt klanten drie paar tegelijk. Vervolgens kan een klant de twee schoenen kiezen die het best passen op de linker- en rechtervoet, zelfs als het andere kwartgrootten zijn. Buiten schoenen, heeft bra-maker ThirdLove het idee om de www.ranchmistral.fr perfecte pasvorm voor vrouwen te cre?ren, omarmd. Het heeft een "fit finder" tool op zijn  website voor shoppers om vragen te beantwoorden en vervolgens gepersonaliseerde bh-aanbevelingen te ontvangen.

"De merken die tegenwoordig in de gunst zijn bij consumenten zijn Nike Air Max 270 Mujer degenen die weten hoe ze zich moeten verhouden", zegt Raj Nijjer, vice-president marketing Nike Air Vapormax Mujer bij Yotpo. "Ze gaan in dialoog met klanten, horen hun pijnpunten, en vaker wel dan niet ontdekken is er niet zoiets als one-size-fits-all. De Nike Air VaporMax Mujer merken die winnen, zijn degenen die de individualiteit van hun klanten omarmen en producten met Nike Air Pegasus 83 Mujer de perfecte pasvorm leveren. "" We hebben nooit gegevens gehad om te begrijpen hoe nauwkeurig die distributie is ", zei Martin. Nik Fit moet naar verwachting help Nike zijn ledenbestand te laten groeien, wat vandaag meer dan 150 miljoen mensen Nike Air Max 2017 Mujer wereldwijd vertegenwoordigt. Een lidmaatschap van Nike is gratis om in te schrijven en biedt  leden vroege toegang tot nieuwe producten, een verjaardagsbeloning, de mogelijkheid om te chatten met atleten voor tips over merchandise of training en workouts die onderweg zijn vanuit Nike Air Max 95 Womens de app van Nike.

Offline

 

2019-05-30 02:41:10

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Announcments
  •  » ee schoenen kiezen die het best passen op de linker- en re

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting