Devloper123's Forums

Welcome to

Dev123's pic

's forums!

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-11-27 05:50:00

yaya2017
Devloper Pro
Registered: 2017-08-22
Posts: 521
Dev Dollars: 1,563
Bank: 0

Ventures tot andere Adidas-achtige 'strategi

We hebben het over klein beginnen, "zei hij. Terwijl het prijskaartje van de nieuwe 3D-schoen geen afschrikkingsmiddel is vanwege een gezonde eetlust voor de premium-producten van Adidas, zei Carnes misschien dat Adidas de schoenprijs kan verlagen zodra het productievolume bereikt is een bepaald massaniveau. Balenciaga Speed Trainer Womens Het is ook niet zomaar een verkoopproject voor ijdelheid. De nieuwe 3D-business zal winstgevend zijn tegen de tijd dat het volume dit jaar 100.000 paren raakt, aldus Carnes. Het nieuwe Nike Air Max 95 Mujer 3D-printproces heeft niet alleen de voorsprong op traditioneel 3D-printen. Het kan ook het potentieel hebben om een ??nieuwe vorm te geven aan de Nike Air Max 2015 Damen producten van Adidas. Het duurde bijvoorbeeld slechts 11 maanden nadat Adidas en Carbon elkaar voor het eerst ontmoetten op de januari-release van Futurecraft 4D. Ter vergelijking: Nike Air Presto Mujer een paar sneakers via normale fabrieksproductie kan 15 tot 18 maanden duren van ontwerp tot aankomst in winkels, zei Carnes, eraan toevoegend dat de kostbare stalen profielen die alleen voor prototypen nodig zijn, acht maanden van die cyclustijd kunnen verbruiken. in een industrie gedreven door nieuwheid, "zei hij. Met deze Nike Air Max 90 Mujer Negras nieuwe 3D-technologie kunnen we producten lokaal maken en de levertijd verkorten. Qua kosten hoeven we geen volledige set mallen te maken. "

Als een voorbeeld hiervan, terwijl Adidas nog steeds Nike Air Max 2017 Womens het grootste deel van zijn schoenen in Azi? maakt, kwamen de Futurecraft 4D-schoenen onthuld in New York uit een fabriek die ongeveer een  uur verwijderd was van Adidas's hoofdkantoor in Herzogenaurach, Duitsland. De rest van de 100.000 paren dit jaar zal afkomstig zijn van die fabriek of Carbon's Silicon Valley-kantoor, Nike Air Max Vision Donne zei Adidas. Adidas brengt zijn geld naar de hemel. Het is een van de belangrijkste investeerders achter Carbon en heeft een topman op het bord van Carbon. Het heeft ook een exclusief contract om de technologie van de startup in de sportindustrie te gebruiken, waardoor het een voorsprong kan hebben op rivalen zoals Nike Nike Air Force 1 Donne en Under Amour, die allebei zeker hun eigen 3D-initiatieven hebben. Carbon heeft "een technologie die niemand gebruikt het, "zei Carnes. "Wat ze hebben gedaan is revolutionair." Andere grote investeerders Nike Air Max 98 Femme achter Carbon willen een back-up maken van wat Adidas erin ziet. Carbon, dat werd opgericht in 2013, maakt ook andere 3D-producten Nike Internationalist Mujer op basis van plastic, waaronder onderdelen voor Vitamix-sapmengers. Het heeft 420 miljoen dollar opgehaald van een who's who-lijst van investeerders, van Sequoia Capital en Google Nike Air Max Tavas Femme Ventures tot andere Adidas-achtige 'strategische' investeerders, waaronder industri?le gigant GE, autofabrikant BMW en farmaceutisch en consumentenproductenbedrijf Nike Air Max 2017 Donne Johnson & Johnson.

Tijdens een recent 3D-evenement dat werd georganiseerd door GE in New York, werd Adidas Futurecraft 4D tentoongesteld naast een breed scala www.thomaspolly.fr/ aan items, van 3D-geprinte heup- en knie-vervangingen tot GE's 3D-geprinte straalmotor- en krachtbooronderdelen. "We brengen plastic mee op basis van 3D-afdrukken op schaal, "vertelde Carbon DeSimone, eraan toevoegend dat een IPO een overweging is voor Carbon, ter waarde van $ 1,7 miljard. "Het merendeel van de schoenen die tot www.annasantander.es dusver zijn gemaakt, waren voor standaardmaten. We beginnen de schoen op te schalen. Het is massa-aanpassing op grote schaal. "Ik heb de detailhandel ruim tien jaar lang besproken en geschreven Nike Air Max Classic BW Donne voor publicaties zoals de Wall Street Journal en Bloomberg News. Sinds 2013 ben ik ook gerangschikt als een toonaangevende be?nvloeder in de Nike Air Zoom Pegasus 35 Mens branche. Een aangeboren nieuwsgierigheid naar hoe dingen werken en wat het ene merk onderscheidt van het andere, drijft mijn verslaggeving, beschreven als 'een duidelijke stem Nike Air Max 270 Donne in een zee van lawaai'.

Offline

 

2018-11-27 05:50:00

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting