Devloper123's Forums

Welcome to

Dev123's pic

's forums!

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-07-27 01:59:45

yaya2017
Devloper Pro
Registered: 2017-08-22
Posts: 486
Dev Dollars: 1,458
Bank: 0

voorloper.) Lokale Nike Unlaced productcuratie

Deze inspanning omvat het ondersteunen van barrière-brengende atleten, van rebellenloper Joan Benoit Samuelson (de eerste vrouw om marathongoud te eisen) aan record-plaatsend tennis grote Serena Williams (eigenaar van 23 belangrijke titels). Talloze andere steratleten Nike Air Max Thea Femme hebben met Nike het hoogtepunt van hun sport bereikt - op het basketbalveld, het parcours, het voetbalveld en daarbuiten - en elk helpt om kansen voor vrouwen in de sport te bevorderen. Ook Nike Air Zoom Spiridon Womens stimuleert het de vooruitgang van professionele en dagelijkse atleten door innovatie. De specifieke ontwerpoplossingen voor vrouwen varieerden van een Nike Air Zoom Pegasus 34 Womens consistent aanbod van schoenen tot recente ontwikkelingen die de toegang van vrouwen tot sport willen verbreden, zoals de Nike Pro Hijab en plus-sizing voor sportieve Nike Air Max 1 Mujer kleding. Eén ding dat alle vrouwen in de sport met elkaar verbindt, zijn sneakers. Als een accessoire en levensstijlaccessoire is de sneaker een transcendent symbool van atletische en stilistische identiteit. Bepaalde stijlen kunnen ook de ziel van de drager onthullen door hun ethos en overtuigingen te uiten - vooral wanneer deze  verweven zijn met duurzame bouwsels en materialen.

Alle drie deze elementen - atleten, innovatie en product - komen samen in 2018, terwijl Nike vier nieuwe manieren van denken over sneakers  voor vrouwen initieert. Dit is hoe deze aanpak begint te vormen. Unisex-dimensionering op geselecteerde klassieke Jordan-stijlen en samenwerkingscollecties Nike Air Max Thea Femme zoals Virgil Abloh x Nike. De TEN erkent de universaliteit van sneakercultuur en vermindert de frustratie van missen vanwege de onbeschikbaarheid van de grootte. In Nike Air Max 95 Homme het najaar breiden uitgebreide formaten zich uit naar iconische silo's, waaronder de Nike Air Force 1 en Air Max-lijnen, die steeds meer opties bieden om te verzamelen, rocken of stockeren. Een samengestelde selectie van sneakers, inclusief uitgebreide maten, innovatieve prestatiestijlen en iconische samenwerkingsverbanden, presenteert  een holistische visie die de ruggengraat vormt van Nike Unlaced, NIKE, Inc.'s nieuwe sneakerbestemming voor vrouwen.Nike Unlaced is een wereldwijd digitaal en retailconcept dat Nike Air Max Thea Womens een Nike dot-com evolutie in Europa volgt, die onderscheid opleverde voor vrouwen door productstyling en lokale curatoren. (In Noord-Amerika diende de Nike x Nike Air Max 90 Mujer Negras Nordstrom sneaker boutique retail en digitale ervaring, samen met Olivia Kim gemaakt, ook als een voorloper.) Lokale Nike Unlaced productcuraties door invloedrijke Nike Blazer Womens creatieven en stylisten uit New York, Parijs, Londen, Shanghai en meer komen binnenkort.

Van gepersonaliseerde styling tot VIP-lidervaringen (inclusief levering op dezelfde dag en exclusieve uren), Nike Air VaporMax Mujer deze diensten die worden aangeboden door Nike Unlaced zijn ontworpen om de connectiviteit en toegang tot sneakers voor vrouwen te vergroten. Nike Air Max 95 Damen Leden krijgen bijvoorbeeld de mogelijkheid om persoonlijke afspraken met gaststylisten te regelen en hun gewaardeerde selecties mee naar huis te nemen in een gespecialiseerde Nike Air Max 95 Mujer verpakking. Naarmate sneakers overstegen van sport en trends in streetstyle in gang zetten, werd samenwerking een integraal onderdeel van de snecercultuur, bloeien in een symbiotische relatie tussen merken en externe creatieve gemeenschappen. Die gemeenschap is overwegend mannelijk geweest. Door nieuwe vrouwelijke stemmen te Nike Air Vapormax Damen pushen, daagt Nike echter de status van de sneaker uit. In de afgelopen jaren is dit gestimuleerd door commerci?le partnerships onder leiding van een curator (bijvoorbeeld de eerder genoemde Kim Nike Air Max 1 Femme en Nordstrom-boetiek). Creatieve inspanningen met A.L.C.'s Andrea Lieberman en de International Girls Crew over de iconische Nike Cortez hebben Nike Air Presto Mujer ook nieuwe mogelijkheden geboden voor sneaker-samenwerkingen; een ander hoogtepunt is het recente The Reimagined-project, de eerste collectie schoenen van Nike die volledig is www.richkin.co.uk ontworpen door een 14-koppig vrouwelijk ontwerpcollectief.

Offline

 

2018-07-27 01:59:45

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting